Lada verkopen

Wilt u uw Lada verkopen?

De degelijke Russische auto’s van Lada kunnen vaak nog een mooi geldbedrag opbrengen. Vooral liefhebbers van de Lada rijden erin en dat zijn maar weinig mensen. Maar die paar mensen weten waarom ze in een Lada rijden; de auto gaat lang mee en is oerdegelijk. Wilt u echter toch uw Lada verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u hoge prijzen voor auto’s. De Auto Inkoop Dienst kent de waarde van uw wagen en geeft u ervoor wat u toekomt. Wij zorgen voor een zorgeloze transactie.

Lada inkoop

Voor Lada inkoop moet u bij ons zijn. Bij ons kunt u uw Lada doodeenvoudig verkopen. U hoeft dan geen moeite te doen om zelf een koper te vinden. Wij beschikken over experts die uw auto kunnen taxeren. U kunt daarvoor bij ons langskomen, maar wij kunnen ook bij u langskomen. Als u het eens bent met de prijs, kunnen we u direct contant uitbetalen. De taxatie is gratis, evenals onze ophaalservice. Zo bent u op de meest eenvoudige wijze uw auto kwijt, voor een mooie prijs. En u kunt door naar de volgende auto!

Wil u geen Lada maar een Smart verkopen? Dan bent u bij ons nog steeds aan het goede adres. Wij kopen in een groot deel van Nederland auto’s in. Zo bent u voor onder andere de inkoop van auto’s in Den Bosch bij ons aan het juiste adres.