Snel uw auto verkopen – hoe werkt het?

Hoe u snel uw auto kunt verkopen:

Auto verkopen - direct contant geld en vrijwaringVooral heel gemakkelijk. U belt met één van onze taxateurs of u vult online het taxatieformulier in waarna u spoedig een antwoord ontvangt. Er worden heldere afspraken gemaakt over de verkoopsom en vervolgens komen wij naar u of u naar ons. De auto wordt bij voorkeur in contanten afgerekend en u krijgt direct een RDW vrijwaring. Wij kunnen ter plaatse de autowaarde bepalen. Snel zelf uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Als u de auto bij ons heeft gebracht, brengen we u weer thuis of betalen, indien gewenst, uw treinkaartje. Wij vergoeden altijd uw reiskosten.

Kentekencard of kentekenbewijs

Voorbeeld kentekencard
Alles wat wij van u nodig hebben is een kentekencard van de auto en het APK-bewijs. Sinds 1 januari 2014 is het papieren kentekenbewijs van de auto vervangen door een pasje. Heeft u geen volledig kentekencard of kentekenbewijs meer? Dan kunt u dat hier opnieuw aanvragen.

Direct contant geld

Bij voorkeur overhandigen wij u het afgesproken bedrag contant. U kunt er ook voor kiezen om het geld per spoedoverboeking op uw rekening te laten storten. U kunt er dan direct over beschikken. Wij willen tevreden klanten en doen er alles aan om de transactie geheel naar wens te laten verlopen.

Meer mogelijkheden

Heeft u geld nodig, maar wilt u wel auto blijven rijden? Of wilt u gewoon wat goedkoper gaan rijden? Wij begrijpen dat en bieden die mogelijkheid. Onze indrukwekkende voorraad uitstekende occasions biedt tal van keuzemogelijkheden. Het verschil in waarde betalen wij u in contant geld terug. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of mail om eventuele inruil te bespreken en/of een voorraadlijst van huidige auto’s op kunnen vragen.

Rekenvoorbeeld online auto verkopen

Uw auto is getaxeerd op €13.250,- en u koopt een auto van €9.000,- dan krijgt u €4.250,- contant bij uw nieuwe auto. Snel en gemakkelijk uw auto online verkopen.