Auto Inkoop Dienst Mini

Een Mini verkopen

De Mini is een prachtig Brits automerk. Het heeft veel innovaties op het gebied van automotoren ontwikkeld, zoals de voorwielaandrijving. Het is ook een auto met een zeer herkenbaar uiterlijk, dat velen erg mooi vinden.
Heeft u echter een Mini die u graag wilt verkopen? Een Mini verkopen doet u het best bij de Auto Inkoop Dienst. Wij betalen een goede prijs voor een mooie Mini. Het is immers onze taak om auto’s in te kopen tegen een eerlijke prijs. Welk type Mini u ook rijdt, wij nemen hem graag in.

Mini inkoop

Bij de Auto Inkoop Dienst zijn we tevreden met elke Mini inkoop. Als u uw Mini kwijt wilt kunt u ons bellen, en wij regelen de rest. Een deskundige taxateur zal uw auto taxeren en wij betalen dit bedrag direct contant uit. Zodoende doet u met ons helder en duidelijk zaken.
Wij hebben een gratis ophaaldienst, zodat u geen moeite hoeft te doen om uw auto weg te brengen. Meer kunt u toch niet wensen? Wij maken u graag blij met een goede inkoopprijs en u maakt ons blij met een goede Mini. Dat is prettig zaken doen.

Heeft u geen Mini maar een Mitsubishi die u wilt verkopen? Ook dat kan bij Auto Inkoop Dienst ongeacht waar u vandaan komt. Zo bent u onder andere voor de auto inkoop in Groningen bij ons aan het juiste adres.